dimarts, 11 de maig del 2010

UNA ALTRA PELI PREFERIDA



La pel·lícula va d’una noia que vol boxejar i el seu entrenador no la vol entrenar per que no entrena a noies ,al final reflexiona i la entrena dia a dia..Recomano aquesta pel·lícula.

RECOMANO AQUESTA Pel·licula per que és un drama molt bonic i entretingut.La noia te molta força de voluntat..

Ibrahi006D

LA MEVA PEL·LÍCULA PREFERIDA



FRÀGILES



 L'hospital infantil de Mercy Falls està a punt de tancar les seves portes després de més d'un segle de funcionament. La majoria del personal ja ha estat acomiadat i les seves instal·lacions han estat pràcticament desmantellades. Mercy , una infermera americana, arriba a Mercy Falls per cobrir el torn de nit mentre es du a terme l'evacuació dels últims nens a altres centres. Però aviat detecta una cosa estranya en aquest hospital. Els nens estan nerviosos, espantats, parlen d'una cosa intangible, invisible, una cosa que no hauria d'existir, una cosa plena de dolor i d'odi. Una mica al que els nens criden la nena mecànica. I asseguren que viu a dalt, en la segona planta, la planta que va ser clausurada fa més de quaranta anys. A poc a poc, aquesta presència se n'anirà fent-ne més i més evident. Més agressiva, movent-se pels corredors de l'hospital. Oculta entre les ombres. Perquè aquest hospital amaga un secret. I per descobrir la veritat i protegir els nens, Amy haurà d'enfrontar-se als que no volen creure-la, a les seves pròpies pors, del seu propi passat, a la veritat. Però aquesta veritat és molt més fosca del que ningú sospita.


Us la recomano perquè t'entretens i et pots pegar un ensurt i a part la pelicula es de por i amor per una nena. A les persones que no els agradin les pel·licules de terror que no la mirin

Àngel Jiménez Rodríguez Aula oberta